Mi smo Leonardo doo

LEONARDO doo postoji već 15 godina, tačnije radimo ove poslove od 1997. Osnovne delatnosti su nam dijamantsko sečenje i bušenje betona i asfalta.

Pored dijamantskog bušenja i sečenja izvodimo radove na rušenju objekata i betonskih konstrukcija. Bavimo se takođe i podbušivanjem i ugradnjom podzemnih instalacija.

U ponudi takođe imamo usluge peskarenja i iznajmljivanja kompresora sa ili bez dodatne opreme i radnika. Radove izvodimo u celoj Srbiji i inostranstvu.

Naše dugogodišnje iskustvo, veliki broj uspešno obavljenih radova su naše zadovoljstvo, a Vama garancija za brzo-precizno-kvalitetno obavljanje radova radova u dogovorenom roku, što takođe potvrđuje dugogodišnja saradnja sa velikim brojem izvođača građevinskih radova koje možemo angažovati za vaše potrebe. Mi smo uvek spremni i otvoreni za saradnju Budite i Vi deo našeg tima. .

Proverite zašto smo najbolji. Naš tim je uvek spreman i dostupan da izađe u susret Vašim potrebama. Dijamantsko bušenje izvodimo brzo, profesionalno, kvalitetno. Za nas ne postoje mali poslovi!